L'ESPLAI CICLISTA és una empresa dedicada integrament al món de la bicicleta des de la seva fundació al 1992. La primera ubicació va estar als baixos del carrer Esplanetes, 40, prop de l'hospital Verge de la Cinta, on Manolo Segarra va donar servei fins la seva jubilació. Posteriorment l'empresa es va situar prop del centre de Tortosa, al carrer Historiador Despuig, 42, on es va donar servei fins al 2006.

 

Des del 10 de desembre del 2006 ens trobem ubicats al Pol·ligon Pla de l'Estació on hem creat la primera gran superficie del món de la bicicleta a les Terres de l'Ebre. Es tracta d'una nau de 550 m2 on us podreu trobar una amplíssima gama de producte, representat en exclusiva multitud de marques de primer nivell que us oferim amb un important servei tècnic al radera.

Atenent al públic us trobareu a Marga , acompanyada per Ivan i , algunes vegades, per Hèctor. El servei técnic és portat per Juanjo ajudat per Joan, qui a la vegada cuida tota la vessant informàtica. A més, tot el tema administratiu és portat per Montse

Cal ressenyar que ens trobem ubicats a l'inici de la Via Verda, una via exclussiva per a bicicletes de la qual podreu gaudir a partir del mateix local.

 

© L'esplai Ciclista - 2013 | Diseny Web: JZaragoza |